Obiady
Jadłospis stołówki szkolnej od 14.03.2025 r. do 21.03.2025 r .⃰

Piątek
14.03.2025
Ziemniaki, filet rybny z miruny w panierce pszennej pieczony w piecu, mieszanka warzyw (marchew, pietruszka, seler, por) kompot z mieszanki owoców, jabłko
1,3,4,7,9
Poniedziałek
17.03.2025
Pierogi ruskie z polewą z masełka i cebulki, surówka z marchwi i jabłka z jogurtem, winogrono, kompot z malin
1,3,7
Wtorek
18.03.2025
Ziemniaki puree, kotlet schabowy w pszennej panierce pieczony w piecu, mizeria z ogórka świeżego z jogurtem naturalnym i śmietaną, woda z cytryną i miodem, mandarynka
1,3,7
Środa
19.03.2025
Fasolka po bretońsku z kiełbaską z Borowe, bułką pszenną -Blaszczyszyn, banan, wafle kukurydziane z polewą malinową, 35 g, herbata miętowa
1,3,7
Czwartek
20.03.2025
Kasza jaglana, bitki wieprzowe z szynki duszone w sosie, bukiet warzyw z wody (brokuł, marchew, kalafior), kompot ze śliwki, gruszka
1, 7
Piątek
21.03.2025
Ziemniaki, filet rybny z dorsza w panierce pszennej pieczony w piecu, surówka z kapusty kiszonej z żurawiną, jabłko, kompot z porzeczki czerwonej
1,3,4,7,9
*jadłospis może ulec zmianie
Wykaz alergenów wraz z opisem: Wykaz alergenów
Godz. | Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek |
---|---|---|---|---|---|
11:15 |
KL.: I A /B KL. II |
KL.: I A /B KL. II |
KL.: I A /B KL. II |
KL.: I A /B KL. II |
KL.: I A /B KL. II |
12:05 |
KL.: III, IV, V |
KL.: III, IV, V |
KL.: III, IV, V |
KL.: III, IV, V,VIA |
KL.: III, IV, V |
13:05 |
KL.: VI A/B, VII,VIII |
KL.: VI A/B, VII,VIII |
KL.: VI A/B, VII,VIII |
KL.: VI B, VII,VIII |
KL.: VI A/B VII,VIII |