Pomiń nawigację

Obiady

Jadłospis stołówki szkolnej od 14.03.2025 r. do 21.03.2025 r .⃰

Piątek

14.03.2025

Ziemniaki, filet rybny z miruny w panierce pszennej pieczony w piecu, mieszanka warzyw (marchew, pietruszka, seler, por) kompot z mieszanki owoców, jabłko

1,3,4,7,9

Poniedziałek

17.03.2025

Pierogi ruskie z polewą z masełka i cebulki, surówka z marchwi i jabłka z jogurtem, winogrono, kompot z malin

1,3,7

Wtorek

18.03.2025

Ziemniaki puree, kotlet schabowy w pszennej panierce pieczony w piecu, mizeria z ogórka świeżego z jogurtem naturalnym i śmietaną, woda z cytryną i miodem, mandarynka

1,3,7

Środa

19.03.2025

Fasolka po bretońsku z kiełbaską z Borowe, bułką pszenną -Blaszczyszyn, banan, wafle kukurydziane z polewą malinową, 35 g, herbata miętowa

1,3,7

Czwartek

20.03.2025

Kasza jaglana, bitki wieprzowe z szynki duszone w sosie, bukiet warzyw z wody (brokuł, marchew, kalafior), kompot ze śliwki, gruszka

1, 7

Piątek

21.03.2025

Ziemniaki, filet rybny z dorsza w panierce pszennej pieczony w piecu, surówka z kapusty kiszonej z żurawiną, jabłko, kompot z porzeczki czerwonej

1,3,4,7,9

*jadłospis może ulec zmianie

Wykaz alergenów wraz z opisem: Wykaz alergenów

Harmonogram wydawania obiadów 2024/2025
Godz. Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
11:15 KL.: I A /B
KL. II
KL.: I A /B
KL. II
KL.: I A /B
KL. II
KL.: I A /B
KL. II
KL.: I A /B
KL. II
12:05 KL.: III, IV,
V
KL.: III, IV,
V
KL.: III, IV,
V
KL.: III, IV,
V,VIA
KL.: III, IV,
V
13:05 KL.:
VI A/B, VII,VIII
KL.:
VI A/B, VII,VIII
KL.:
VI A/B, VII,VIII
KL.:
VI B, VII,VIII
KL.:
VI A/B VII,VIII